Collishop Picknicktafel

Published Jun 03, 22
7 min read

Picknicktafel kopen

Picknicktafel gezocht? Onze houten picknicktafel voor 6 personen van Agad is perfect voor barbecues en picknicks in de tuin. Klassiek en eenvoudig van ontwerp, deze picknicktafel voegt een traditionele flair toe aan je buitenruimte, ideaal om het gezin samen te brengen. Houten picknicktafels zijn er voor in elke tuin. Een picknicktafel is de perfecte aanvulling op elke gezinstuin. Waar je je picknicktafel ook voor wilt hebben, we hebben vast wel een ontwerp dat je mooi vindt. Geniet van die klassieke buitencafé-ervaring in het comfort van je eigen tuin. Ga elke dag op vakantie met uw eigen eethoek in de buitenlucht. Nodig vrienden en familie uit voor afternoontea of barbecues. Of ga gewoon lekker liggen, ontspan en geniet van het uitzicht over uw eigen stukje paradijs.

Kies een tuin picknicktafel die bij uw stijl past

Kies uit onze klassieke landelijke picknicktafels, onze eigentijdse tafels in pubstijl en de meer gezellige vierkante ontwerpen. Rond, vierkant, rechthoekig, met aangebouwde stoelen of losse banken, met rugleuningen voor extra comfort of zonder voor meer flexibiliteit, kies het ontwerp dat het beste bij u past. Dus wat de stijl van uw tuin ook is, wat is een beter excuus om die barbecue in actie te laten komen en buiten te dineren met uw vrienden en familie dan uw eigen picknicktafel en bankstel te hebben? We hebben opties in verschillende maten, zitconfiguraties en voor verschillende budgetten. Of voor iets anders, overweeg dan ons assortiment tuinmeubelen met stalen frame voor onverslaanbare duurzaamheid en een geweldig uiterlijk.

Picknicktafels van hoge kwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan

Hier bij E-Woodproducts maken we al onze eigen producten, wat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat elk meubel dat onze werkplaats verlaat, voldoet aan onze veeleisende normen voor kwaliteit en vakmanschap. Door onze producten rechtstreeks in de detailhandel te verkopen, kunnen we ook de kosten verlagen, zodat we onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De waarde van een product dat lang meegaat, kan niet worden onderschat. Daarom is ons hele assortiment picknicktafels en banken voor de tuin gemaakt van geïmpregneerd hout. De behandeling beschermt uw meubels tot 15 jaar tegen de elementen, rot en schimmels, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw tafel jarenlang robuust, sterk en stijlvol zal blijven. Onze beschermende behandelingen zijn op waterbasis, milieuvriendelijk en betekenen dat onze producten veilig zijn voor gezinnen om te gebruiken. In al onze producten gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Als u op zoek bent naar picknickbanken voor in de tuin die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, neem dan een kijkje in ons assortiment tuinmeubelen voor kinderen voor kleinere producten die volgens dezelfde hoge normen zijn gebouwd.

Picknicktafel Kind Met Leuning

Ten eerste is de lounge / beach stijl van zo'n tuinset totaal anders dan de stijl van de meeste hardhouten tuinsets. Daarnaast zijn er genoeg mensen die het prima vinden dat de steigerhouten tuinset na enkele jaren vervangen moet worden zodat ze er geen onderhoud aan hoeven te plegen. Picknicktafel vergelijken en kopen- E-Woodproducts. Tenslotte vallen de inspanningen voor het nemen van voorzorgsmaatregelen tegen vochtproblemen ook wel weer mee en moet je je hierdoor niet laten weerhouden als je houdt van de relaxte uitstraling van een steigerhouten tuinset.

Eenzelfde soort uitstraling van het hout kan namelijk worden bereikt door het te laten verouderen en/of te behandelen met een greywash / whitewash beits. Tuinmeubelen van sloophout daarentegen worden gemaakt van oude gebruikte latten waarvan de originele verflaag vaak is vervaagd en die van een nieuwe transparante laklaag zijn voorzien voor bescherming tegen weersinvloeden.

Als het je niet uitmaakt dat je loungeset slechts een paar jaar gebruikt zal kunnen worden kun je deze raad uiteraard opvolgen. Zou je er echter wel voor langere tijd van willen genieten dan moet je op tijd maatregelen nemen want rot is rot. Er zijn ook steigerhouten tuinmeubelen van Douglas in plaats van vurenhout.

Waar vurenhout in eerste instantie wit/geel is, is Douglashout rood/roze. Beide houtsoorten zullen onbehandeld grijs worden. Vurenhout wordt vaak sowieso voorzien van een beitslaag omdat de levensduur anders wel wat kort is. Douglas gaat onbehandeld tot zo'n 15 jaar mee. Als je Douglashout gaat behandelen is het misschien het overwegen waard om voor een transparante laag te kiezen omdat je voor hout onder een niet transparante laklaag bijna net zo goed het goedkopere vurenhout zou kunnen kiezen.Voor zachtere houtsoorten is het gebruik van onderhoudsmiddelen zoals lak of beits aan te bevelen, voor een harde houtsoort als teak in principe niet. Vooral als de tuinset het hele jaar door buiten staat is het zeker raadzaam deze zowel in het voor- als najaar te behandelen. Hardhouten tuinmeubelen worden vaak met een teak olie / teak sealer behandeld tegen vergrijzing.

Als je later alsnog teaken meubelen in de olie wilt zetten moet je eerst een reiniger gebruiken. Houten tuinmeubelen onderhouden en reinigen. Als de vergrijzing ver heeft doorgezet is het beter het tuinmeubel kaal te schuren voordat je deze behandelt met meerdere lagen olie. Teakolie dient overigens niet op een tuinmeubel te worden aangebracht dat behandeld is met greywash / whitewash.

Robiniahout (vaak dus acacia genoemd) is dus zeer geschikt voor tuinmeubelen (Geniet van maaltijden met familie of vrienden in de frisse buitenlucht dankzij onze gezellige picknicktafels. Dit type tafel nodigt je uit om volop te genieten van het zonnige weer en van jouw tuin. De picknicktafel kan natuurlijk niet enkel gebruikt worden als eetgelegenheid, maar ook om buiten te werken of gewoon te ontspannen na je werkdag.). Door de grillige groei van de plant kan het wel lastig zijn om er grote meubeldelen van te produceren. Ook is de boom, met uitzondering van de bloemen, giftig, wat gevoelige mensen kunnen merken bij het bewerken van het hout.

Picknicktafel Kind Douglas

Andere gebruikte houtsoorten voor tuinmeubelen zijn: Balau, Meranti en Eucalyptus. Meranti is een verzamelnaam voor (tropisch) hardhout van verschillende bomen uit Zuidoost-Azië, met name Maleisië en Indonesië, en wordt onder meer veel voor kozijnen gebruikt (Beste en leukste picknicktafel van 2022- E-Woodproducts). Merantihout is goedkoper dan teakhout maar heeft ook een hoge dichtheid en is uit zichzelf rijk aan oliën waardoor de houtsoort zeer geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Een eigenschap van eucalyptushout is wel dat het vrij snel verkleurd. Tuinbank. Om deze verkleuring tegen te gaan kunnen dezelfde middelen als voor het tegengaan van verkleuring van teakhout worden gebruikt zoals teak protector. Er zijn meerdere middelen en merken op de markt die speciaal ontwikkeld zijn om hardhout waaronder teak te reinigen (teak cleaner), te beschermen tegen verkleuring (teak protector) en van een extra bescherming tegen vocht en vuil te voorzien (teak shield).

Om voor langere tijd te kunnen genieten van een houten tuinset is weliswaar wat onderhoud nodig maar het is eenvoudig werk dat vrij snel kan worden uitgevoerd (Houten tuinmeubelen nodig?). Als je voor een harde houtsoort als teak kiest die je laat vergrijzen zijn de benodigde onderhoudsinspanningen minimaal. Let bij het behandelen van je tuinset vooral op de plekken waar vocht kan blijven staan, indien nodig zou je deze plekken tussentijds een keer extra kunnen bijwerken.

Mocht er houtrot optreden, verwijder deze, reinig met teak cleaner en vul op met houtvuller. Voor gaatjes en scheurtjes bestaat bijvoorbeeld Albastine kneedbaar hout dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Als je er de ruimte voor hebt kun je een houten tuinset aan het einde van het seizoen het beste droog opbergen (tenzij het een vochtige, slecht geventileerde ruimte betreft).Het hout blijft beter wanneer het in de wind kan drogen. Bij een halfjaarlijkse reinigingsbeurt van hardhout zoals teak, eventueel aangevuld met beschermingsmiddel tegen verkleuring, kan zo'n tuinset zeer lang meegaan - picknicktafel ibiza. Hoe lang een zachthouten tuinset zoals een van vurenhout/steigerhout meegaat hangt in belangrijke mate af van de standplaats en het onderhoud.

Als je een tuinset onder een overkapping zet zodat het sowieso niet nat wordt is er eigenlijk geen reden om niet voor steigerhout te kiezen, tenminste als het `beach design` jouw smaak is. Houd je ook van de natuurlijke uitstraling van houten tuinmeubelen en weet je al welk type houten tuinset, tuintafel, tuinbank of tuinstoel je wilt kopen? Kijk en vergelijk dan de houten tuinmeubelen in de shop.Ook vind je hier tuinmeubelen in andere materialen zoals aluminium, rvs, wicker, polywood, rope, kunststof etc. Hieronder volgen nog een paar overzichtelijke lijstjes die je mogelijk nog eens van pas kunnen komen bij onder meer het onderhoud. Hoe gebruik je houtolie (teakolie) op een houten tuinset? Verwijder een eventueel aanwezige oude vernislaag of maak het hout schoon met lijnoliezeep. tuinkast.

Picknicktafel 2 5 Meter

Breng eventueel de volgende dag weer een laag aan totdat het hout geen olie meer opneemt. Hoe bescherm je teakhouten tuinmeubelen tegen vergrijzing? Behandel je tuinmeubel elke twee maanden met teakolie of enkele keren per jaar met teak sealer (sens-line picknicktafel oslo). Maak het tuinmeubel schoon met een stevige borstel en een in een emmer warm water opgelost kopje soda / keukenzout en spoel goed schoon met water.

Gebruik eventueel schuurpapier als er al vergrijzing is opgetreden. zitkussens picknicktafel. Maak het tuinmeubel stofvrij. Als je teakolie gebruikt, breng deze aan met een pluisvrije doek, laat intrekken, en doe dit eventueel nogmaals. Als je teak sealer gebruikt laat je dit tien minuten intrekken waarna je het uitwrijft. Hoe verwijder je groene aanslag van tuinmeubelen? Gebruik een borstel om het vuil van het tuinmeubel te vewijderen.

Maak de overgebleven groene plekken schoon en laat goed drogen, Gebruik bij moeilijk te verwijderen aanslag schuurpapier met een fijne korrel en schuur egaal in de lengterichting van de houtnerf. Maak het tuinmeubel stofvrij. Breng de beschermlaag aan die je wilt gebruiken zoals een beits of teak protector zo nodig in meerdere lagen.

Breng een nieuwe laag beits aan (verkrijgbaar in grey wash of white wash) of een ander beschermingsmiddel zoals teak protector. Hoe verwijder je houtrot uit een steigerhouten tuinmeubel? Als je houtrot ontdekt in je steigerhouten tuinmeubel kun je dit het beste zo snel mogelijk repareren om te voorkomen dat het grote delen van het meubel aantast.

Maak vervolgens het tuinmeubel schoon met een voor hout geschikt reinigingsmiddel zoals teak cleaner en laat goed drogen (Picknicktafel kopen? Bestel picknicktafels bij E-Woodproducts). Als het ontstane gat niet te groot is kun je het vervolgens opvullen met houtvuller. Houtvullers zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en je kan ook mengen om zo dicht mogelijk bij de gewenste kleur te komen.

Eventueel kan daarna fijn schuurpapier worden gebruikt voor het terug schuren tot op mooier hout. Breng hierna een beschermlaag aan zoal beits. Hoe maak je steigerhout grijs? Beits is verkrijgbaar in vele kleuren waaronder ook white wash en grey wash. Een meer natuurlijke snelle vergrijzing bereik je door het hout te borstelen met zoutwater (picknicktafel kind inklapbaar).Moet een houten tuinset met een beschermhoes worden beschermd tegen vocht? Omdat het moeilijk is om onder een beschermhoes voor voldoende ventilatie te zorgen is het vaak beter geen beschermhoes te gebruiken zodat het hout tussendoor kan drogen in de wind. van cranenbroek picknicktafel. Langdurig vochtige, broeierige omstandigheden moeten voorkomen worden omdat dit de kans op houtrot en schimmels vergroot.

Soho Picknicktafel

Vooral hardhouten tuinmeubelen die tussen natte dagen door kunnen drogen zullen niet zomaar wegrotten. In het geval van zachte houtsoorten zoals het hout dat gebruikt wordt voor steigerhouten tuinsets is onderhoud en het voorkomen van langdurig vochtige omstandigheden extra van belang. Let op dat er nergens op het meubel water blijft staan of bijvoorbeeld natte bladeren blijven liggen.

Bekroond designicoon

Hopper is een meer functionele oplossing voor een klassiek concept: de picknicktafel. De gebogen beenfunctie elimineert het lastige straddle van klimmen over de banken. Aluminium of stalen poten in combinatie met hardhout van klasse I zorgen voor een lange levensduur van het materiaal, terwijl de aangebouwde banken te allen tijde een strakke esthetiek bieden. Als u de voorkeur geeft aan een picknicktafels uit één materiaal, kunt u kiezen voor Hopper picknick AA , onze All Aluminium-versie. We hebben een uitgebreid assortiment picknicktafels en picknickbanken, voor ieder wat wils en voor ieders budget. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, vooral de prachtige hardhouten modellen picknicktafels en banken. Met druk geïmpregneerde picknickbanken zijn gemaakt van zacht hout zoals grenen en zijn behandeld met een conserveringsmiddel dat jarenlang meegaat. Op uw picknickbanken van E-Woodproducts mag u zeker vijftien jaar geen rot verwachten. Het hardhouten assortiment picknicktafels is van duurzame oorsprong. Hardhout als inherente eigenschappen waardoor het zeer goed bestand is tegen rot en bederf. Wij zijn een verantwoorde leverancier en is FSC en gereguleerd voor haar hout.

FSC ® Picknickbanken, tuinbanken, enzovoort!

Wanneer u bij E-woodproducts een FSC-product koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen.

Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en service

Ons team streeft er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering en een goede after-service erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden. Ben je toch ietwat ongeduldig? Bezoek dan de pagina koopadvies. Hier geven een overzicht van meest gestelde vragen. Heb je eerder een specifiek vraag, dan verwijzen we door naar onze contactpagina.

Navigation

Home

Latest Posts

Aluminium Picknicktafel Zwart

Published Jun 05, 22
7 min read

Picknicktafel En Bank In 1

Published Jun 05, 22
7 min read